Ραφαέλ Ναδάλ: Εκτός με κάταγμα κόπωσης για 4-6 εβδομάδες

Άσχημη εξέλιξη είχε για τον Ραφαέλ Ναδάλ η γνωμάτευση του τραυματισμού του, που τον επηρέασε στο Indian Wells.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί του, αφού στον 21ο αγώνα του στο 2022 ηττήθηκε από τον Τέιλορ Φριτζ, στον τελικό του Indian Wells. Ωστόσο για τον Ισπανό αυτό δεν ήταν το χειρότερο, αφού ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρούσε από τον ημιτελικό απέναντι στον Αλκαράθ Γκαρφία θα τον αφήσει έξω για περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Συγκεκριμένα ο Ναδάλ έχει ένα κάταγμα κόπωσης στα πλευρά, όπως αναφέρει η «Marca» και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης το προσεχές διάστημα. Ο κάτοχος του Australian Open λοιπόν δε θα βρεθεί στο Μόντε Κάρλο αλλά και στο τουρνουά της Βαρκελώνης, που είναι τα δύο πρώτα της χωμάτινης σεζόν η οποία ξεκινάει σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

Φυσικά για τον Ναδάλ ο μεγάλος στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος και να βρεθεί στο Roland Garros, του οποίου τα σκήπτρα έχασε την περσινή σεζόν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Δεν είναι η εξέλιξη που περίμενα, είμαι στεναχωρημένος γιατί μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα φτάσαμε σε ένα σημείο της σεζόν με πολύ καλά αποτελέσματα, νιώθοντας αρκετά καλά. Παρόλα αυτά πάντα θα παλεύω να ξεπεράσω τις δυσκολίες με υπομονή και σκληρή δουλειά για την επιστροφή μου. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας» ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News