Πόλο: Πέθανε 23χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια του αγώνα Ντιναμό Βουκουρεστίου - Ραπίντ Βουκουρεστίου

Πόλο: Ο Ρουμάνος πολίστας, Αντρέι Ντραγκίσι, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του αγώνα Ντιναμό Βουκουρεστίου – Ραπίντ Βουκουρεστίου…

Ο Ρουμάνος πολίστας, Αντρέι Ντραγκίσι, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του αγώνα Ντιναμό Βουκουρεστίου – Ραπίντ Βουκουρεστίου…

Θλίψη προκλήθηκε στην παγκόσμια υδατοσφαίριση, μετά την είδηση του θανάτου του παίκτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Αντρέι Ντραγκίσι. Ο παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή στο κολυμβητήριο Giulești Pool, στο οποίο διεξήχθη το παραπάνω παιχνίδι.

Εκεί, ο 23χρονος, στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης δεν αισθάνθηκε καλά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί έξω από το νερό. Οι γιατροί του αγώνα προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, ωστόσο μία ώρα αργότερα ο οργανισμός του δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα ο νεαρός αθλητής να πεθάνει.

Η ανακοίνωση της Dinamo Sports Club:

«Γεμάτος θλίψη είναι ο σύλλογος της Ντιναμό, μετά τα τρομερά νέα. Λίγο πριν το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Superliga μεταξύ της Ραπίντ και της Ντιναμό, που διεξήχθη στο Giulești Pool, ένας παίκτης μας ένιωσε άσχημα. Με δυσκολία έφτασε στην άκρη της πισίνας, όπου περικυκλώθηκε από παίκτες και των δύο ομάδων.

Το ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν στο κολυμβητήριο και όσοι έφτασαν αργότερα μετά από κλήσεις έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν για αρκετή ώρα να του κάνουν ανάνηψη, αλλά μετά από περίπου μία ώρα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Ντιναμό στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είμαστε με την οικογένεια και θα δώσουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του! Ομαλός δρόμος για τους αγγέλους!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News