ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Η εθνική ομάδα πίστας το ποδαρικό στο 2022

Με 12 αθλητές και 3 προπονητές θα δώσει το «παρών» η ελληνική ποδηλασία στο διεθνές μίτινγκ πίστας Prova Internacional Município de Anadia, που αρχίζει την Παρασκευή στην Πορτογαλία.

Έφτασε η ώρα για την πρώτη ελληνική παρουσία σε διεθνές μίτινγκ ποδηλασίας για το 2022. Το ποδαρικό στο νέο έτος θα το κάνει η εθνική ομάδα πίστας στην Πορτογαλία. Πηγαίνει σήμερα στη χώρα της ιβηρικής με 12 αθλητές και 3 προπονητές προκειμένου να λάβει μέρος στο Prova Internacional Município de Anadia (GP Anadia). Η διοργάνωση ανήκει στο καλεντάρι της UCI, είναι κατηγορίας C1 και διεξάγεται το τριήμερο 21, 22 και 23 Ιανουαρίου.

Με τα χρώματα της εθνικής θα λάβουν μέρος στην κατηγορία των σπριντ οι:

Ιωάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών)
Σωτήρης Μπρέτας (ΠΓΣ Λάρισας)
Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟΧ Τάλως)
Σταμάτης Σαββάκης (Ροδήλιος)

Στην κατηγορία της αντοχής θα εκπροσωπήσουν το εθνόσημο οι:

Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου)
Παναγιώτης Καρατσιβής (ΠΓΣ Λάρισας)
Νικόλας Δράκος (ΓΣ Διαγόρας)
Δημήτρης Χριστάκος (ΑΛΦΑ Καλλιθέας)
Ζήσης Σούλιος (Αίολος)

Πέραν από την εθνική ομάδα, στην ιβηρική Χερσόνησο με τις φανέλες των σωματείων τους θα αγωνιστούν ακόμα τρεις αθλητές μας. Ανάμεσά τους θα είναι και ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στην πίστα και πολύπειρος Χρήστος Βολικάκης, που ανήκει στον ΠΟ Βόλος. Επίσης, θα μετάσχουν ο Μιλτιάδης Χαρόβας (ΠΟ Βόλος) και ο Χρήστος Ράντος (ΑΟ Κύδων). Την πολυπληθή αποστολή θα συνοδέψουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Βαρβεράκης, Λάμπρος Βασιλόπουλος και Στέργιος Σαλπαδήμος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News