Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Στη 12η θέση του τριπλούν ο Ανδρικόπουλος

Στην πρώτη του εμφάνιση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Νίκος Ανδρικόπουλος αρκέστηκε στη 12η θέση του τελικού στο τριπλούν με άλμα στα 16,05μ., το οποίο πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια.

Στη 12η θέση κατετάγη ο Νίκος Ανδρικόπουλος στον τελικό του τριπλούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στην πρώτη του εμφάνιση στον θεσμό και τρίτος από τους Έλληνες εκπροσώπους στο Βελιγράδι μετά από την Σπανουδάκη και τη Βασιλείου, προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί υψηλότερα ανάμεσα στους 12 αθλητές του τελικού.

Είχε άλμα στα 16,05μ. και το πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια. Συνέχισε με άκυρο άλμα, ενώ στην τρίτη του προσπάθεια, που αποτελούσε και την τελευταία του ευκαιρία για να βρεθεί εντός 8άδας και να συνεχίσει, είχε άλμα στα 15,74 μέτρα.

Ο 23χρονος αθλητής μπορούσε σίγουρα να πάει καλύτερα, πάντως αποκόμισε πολύ σημαντικές εμπειρίες, στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

«Έκανα τεχνικά λάθη»

«Πολύ ωραία σαν διοργάνωση, δεν αγωνίστηκα όπως θα ήθελα, Κρατάμε τη συμμετοχή για τη συνέχεια. Υπάρχουν τεχνικά λάθη, τα οποία έχουμε εντοπίσει και πιστεύω πως στον ανοιχτό θα είμαι πολύ καλύτερος. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί ενόψει της θερινής περιόδου κυρίως αυτές που έχω εγώ για τον εαυτό μου. Υπάρχουν διοργανώσεις στον ανοιχτό, όπου θα ήθελα να είμαι εκεί και να αγωνιστώ πολύ καλύτερα απ’ ό,τι σήμερα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Εκτός ημιτελικών η Βασιλείου στα 400μ. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Αποκλεισμός στα προκριματικά για τη Σπανουδάκη 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News