ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Κάνει μήνυση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας και ζητά 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σκοπεύει να κάνει μήνυση για τον τρόπο που τον μεταχειρίστηκε η κυβέρνηση της Αυστραλίας παραμονές της έναρξης του Australian Open

Το… σίριαλ της απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει τελειωμό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο Σέρβος τενίστας σκοπεύει να κάνει μήνυση κατά της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τζόκοβιτς θα μηνύσει την αυστραλιανή κυβέρνηση για «κακομεταχείριση», με το ποσό να ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό καλύπτει το χρηματικό έπαθλο που θα κέρδιζε ο τενίστας, εάν κατακτούσε ξανά το Australian Open.

«Είναι γνωστό πως ο Νόβακ και η οικογένειά του νιώθουν ότι του φέρθηκαν απαίσια σε αυτό το ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη. Η μητέρα του αποκάλυψε πως το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο με ψύλλους και σκουλήκια» είπε αποκλειστικά στη «Sun» άτομο από το κοντινό περιβάλλον του τενίστα.

Μάλιστα, την άποψη αυτή εστερνίζεται και ο Σέρβος δικηγόρος Τομά Φίλα, ο οποίος τονίζει «Η μεταχείρισή του ήταν ταπεινωτική. Θα έπρεπε να κάνει μήνυση».

Παράλληλα, το Tennis Australia τονίζει πως δεν ισχύουν οι φήμες ότι πλήρωσε τα δικαστικά έξοδα του Σέρβου. Μάλιστα, τοποσό αυτό υπολογίζεται στα 500.000 δολάρια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News