Μαρία Σάκκαρη: Νεύρα, νεύρα, πολλά νεύρα!

Ο εκνευρισμός στο τένις, αλλά και σε κανένα άλλο σπορ, δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος. Τουναντίον, τα νεύρα σε οδηγούν στην απώλεια της συγκέντρωσής σου και κατά συνέπεια του αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε πολλά από δαύτα στον προημιτελικό στο τουρνουά του Νότιγχαμ με αντίπαλο την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ-Μαΐα. Ήταν κι αυτή η ήττα στο Ίντιαν Γουέλς τον περασμένο Μάρτιο, στο δεύτερο γύρο, που στριφογύριζε στο μυαλό της.

Η Σάκκαρη πέταξε μια πρόκριση στα ημιτελικά στα… σκουπίδια χάνοντας και πάλι με 6-4, 4-6, 6-3 από την πανύψηλη Βραζιλιάνα, αυτή τη φορά επί αγγλικού εδάφους.

Για άλλη μια φορά η Ελληνίδα τενίστρια ένιωσε μεγάλη πίεση και άγχος στο δικό της σερβίς, με πολλά προβλήματα κάθε φορά που δεν της έβγαινε το πρώτο χτύπημα και διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή. Έτσι, αντί να προηγηθεί με 4-3 στο τρίτο σετ, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και κλώτσησε μια μοναδική ευκαιρία να ξαναγυρίσει στο ματς, όταν, έχοντας πλεονέκτημα, δεν τελείωσε με εύκολο βολέ ένα γύρισμα απελπισίας της Βραζιλιάνας.

Δεν χάθηκε, βέβαια, ο κόσμος για τη Σάκκαρη με αυτήν την ήττα. Χάθηκε, όμως, μια πολύ καλή ευκαιρία να προσθέσει ένα τρόπαιο στη συλλογή της σε ένα τουρνουά που ήταν στα μέτρα της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News