Μαρία Σάκκαρη: Έμπλεξε με κακό δαίμονα κι έχασε ευκαιρία στη Μαδρίτη

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα -μάλιστα με ανατροπή- από την Ντάρια Κασάτκινα και έμεινε εκτός της φάσης των 16 στο τουρνουά Μάστερς της Μαδρίτης. 

Η Μαρία έκανε πειστική εμφάνιση στο πρώτο σετ αλλά μετά έπεσε σε… κενό απόδοσης και επέτρεψε στη Ρωσίδα να επιστρέψει και να πάρει το εισιτήριο με 3-6, 6-3, 6-1 για τον επόμενο γύρο μετά από αγώνα σχεδόν δυο ωρών. 

Η 24χρονη Κασάτκινα εξελίσσεται σε κακό δαίμονα της Σάκκαρη αφού μετρούσε μέχρι σήμερα ένα 3-0 από το 2015 έως το 2018 που έγινε 4-0 στη Μαδρίτη.

Κρίμα γιατί ήταν μια ευκαιρία για τη Μαρία να φτάσει ψηλά στο τουρνουά καθώς η Μαδρίτη είχε εξελιχθεί σε Βατερλό πολλών κορυφαίων τενιστριών. Μάνι μάνι στους δυο πρώτους γύρους είχαν αποχαιρετήσει το τουρνουά οι 6 από τις 10 καταταγμένες παίκτριες!

Πλέον η Ζαμπέρ (Νο 8) και η Ραντουκάνου (Νο 9) είναι οι μόνες τενίστριες του Top 10 που συνεχίζουν στη διοργάνωση αφού οι Μπαντόσα (Νο 2), Σαμπαλένκα (Νο 3), Σάκκαρη (Νο 4), Πλίσκοβα (Νο 5), Κόλινς (Νο 6), Μουγκουρούθα (Νο 8), Οσταπένκο (Νο 10) έχουν αποχαιρετήσει.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News