Μαρία Σάκκαρη: Εγκατέλειψε κλαίγοντας στην πρεμιέρα της στο χώμα!

Μαρία Σάκκαρη: Εγκατέλειψε κλαίγοντας στην πρεμιέρα της στο χώμα της Στουτγκάρδης και η Λάουρα Ζίγκεμουντ προχωρά στον 3ο γύρο!

Η Σάκκαρη είδε την πρεμιέρα της στο χώμα να εξελίσσεται σε… εφιάλτη και έφυγε δακρυσμένη από το γήπεδο, ενώ βρισκόταν πίσω με σετ και μπρέικ.

Η Λάουρα Ζίγκεμουντ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη για το τουρνουά στην Στουγκάρδη. Η Γερμανίδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 6-4, 3-1, όταν η Σάκκαρη εγκατέλειψε και αποχώρησε από το κορτ δακρυσμένη, ένεκα μάλλον κάποιας αδιαθεσίας…

Χωρίς ρυθμό, μακριά από τον εαυτό της η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα φαινόταν ότι δεν μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο που θα ήθελε. Το γνώριζε και η ίδια άλλωστε καθώς είχε μιλήσει λίγες μέρες πριν για τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει στα πόδια της, ώστε να φτάσει στο σημείο που θέλει στο χώμα.

Ωστόσο από το ξεκίνημα η Ζίγκεμουντ την έβαλε σε δυσκολία. Η Ελληνίδα δυσκολευόταν να βρει το καλό σερβίς της, όντας φτωχό σε δύναμη και τοποθέτηση, με την Γερμανίδα να βρίσκει επιστροφές που δημιούργησαν πρόβλημα.

Ακόμα και στα χτυπήματα εδάφους η Σάκκαρη είχε πρόβλημα με τον έλεγχο, αφού συχνά πυκνά δεν μπορούσε να υπολογίσει σωστά τη δύναμη για να κρατήσει την μπάλα στο κορτ, κάτι φυσιολογικό λόγω της αλλαγής στις συνθήκες της επιφάνειας.

 

Ωστόσο στο τέλος του 1ου σετ ζήτησε τον φυσικοθεραπευτή, πιστοποιώντας πως δεν είναι καλά. Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού όπως φάνηκε, αλλά μάλλον κάποια αδιαθεσία, αφού της συνέστησαν να ενυδατωθεί, όμως ούτε αυτό βοήθησε και εγκατέλειψε μόλις δέχτηκε το μπρέικ στο 2ο σετ.

Σαφώς και η χωμάτινη σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα, με τη Σάκκαρη να ψάχνει πλέον στα τουρνουά που έρχονται, αρχής γενομένης από τη Μαδρίτη την άλλη εβδομάδα, τον ρυθμό που αναζητά, ώστε να είναι έτοιμη ως το Roland Garros, ένα τουρνουά στο οποίο έφτασε ως τα ημιτελικά πέρσι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News