ΜακΓκρέγκορ - Μασβιντάλ: Τους συνέλαβαν και τους δύο την ίδια ημέρα

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και ο Γιόργκε Μασβιντάλ συνελήφθησαν αμφότεροι την Τρίτη (22/3) με διαφορά λίγων ωρών και για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, η σύλληψη του Ιρλανδού μαχητή, που πρόσφατα ήθελε να αγοράσει την Τσέλσι, προήλθε λόγω επικίνδυνης οδήγησης με την πολυτελή Bentley που έχει στην κατοχή του, στο Δουβλίνο. «Η ιρλανδική Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα γύρω στα 30 που σχετίζεται με ένα  περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης στην περιοχή Πάλμερστόουν χθες το βράδυ, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο σταθμό Lucan Garda, όπου αργότερα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. κατηγορήθηκε. Έχει αφεθεί ελεύθερος εν αναμονή της εμφάνισης στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Blanchardstown σε μεταγενέστερη ημερομηνία», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Irish Independent.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο ΜακΓκρέγκορ πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου του Blanchardstown τον ερχόμενο Απρίλιο, καθώς του είχε επιβληθεί πρόστιμο περίπου 400 ευρώ στο ίδιο μέρος, το 2017, για υπερβολική ταχύτητα.

«Ο κ. ΜακΓκρέγκορ οδηγούσε με κατεύθυνση το γυμναστήριο όταν τον σταμάτησαν για υποτιθέμενες τροχαίες παραβάσεις. Πέρασε τα τεστ ναρκωτικών και αλκοολούχων ποτών στο σταθμό», δήλωσε ο εκπρόσωπός του σταρ των μαχητικών αθλημάτων, ενώ ο ίδιος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο twitter:

 

Σε ό,τι αφορά τον Μασβιντάλ, ο Αμερικανός αθλητής πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε στον Κόλμπι Κόβινγκτον στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα, με αποτέλεσμα μάλιστα να του σπάσει το δόντι. Τώρα κινδυνεύει με κάθειρξη έως και 15 ετών, καθώς η κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη και εγκληματική πράξη θεωρείται κακούργημα β’ βαθμού. Ο καυγάς λέγεται ότι ξεκίνησε επειδή ο Κόβινγκτον προσέβαλε τα παιδιά του. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News