Χάντμπολ: Στην Τούζλα η Εθνική Ανδρών - Το μήνυμα του Μάλλιου

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Χάρης Μάλλιος τόνισε πως έχει πίστη στην ομάδα του ενώ έκανε λόγο για ένα δύσκολο, must win ματς.

Μετά την επιβλητική νίκη στη Χαλκίδα κόντρα στη Βοσνία, η Εθνική χάντμπολ ανδρών θέλει να κάνει το 2 στα 2 στην Τούζλα (19/3, 21:00).

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Χάρης Μάλλιος τόνισε πως έχει πίστη στην ομάδα του ενώ έκανε λόγο για ένα δύσκολο, must win ματς. 

Η ενημέρωση της ΟΧΕ 

Στο οικονομικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, υγειονομικό και τουριστικό κέντρο της βορειοανατολικής Βοσνίας και τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Τούζλα, βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 18/3 η αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής και το βράδυ στις 21:00 θα προπονηθεί στο γήπεδο του αυριανού αγώνα Mejdan Sports Arena, χωρητικότητας 4.900 θέσεων.

Η Εθνική μας ομάδα έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ της 24-17 από τον πρώτο αγώνα στη Χαλκίδα, θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο 19/3 στις 21:00 (ertsports) τη Βοσνία με στόχο την πρόκριση στον τελικό γύρο των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

«Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Ο αρχηγός της Εθνικής Χάρης Μάλλιος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και πολύ καθοριστικό για εμάς. Θεωρώ ότι πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτών για να πάρουμε την πρόκριση και να μην εφησυχάσουμε ούτε δευτερόλεπτο από την διαφορά του πρώτου αγώνα.

Σε αυτό το επίπεδο έχουμε δει πολλές διαφορές να ανατρέπονται. Από κει και πέρα εμείς οφείλουμε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο και να μην χάσουμε το μυαλό μας σε κανένα σημείο. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε όλους όσοι την απαρτίζουν και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκριση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News