Γιόζιπ Βρλτς: Ο γίγαντας των 130 κιλών που λατρεύει τις γεμιστές πιπεριές αντίπαλος της εθνικής πόλο

Ο Γιόζιπ Βρλτς, ο γίγαντας των 130 κιλών που λατρεύει τις γεμιστές πιπεριές, θα βρεθεί αντίπαλος απόψε (21/6, 20.30) της εθνικής πόλο στον αγώνα με την Κροατία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στη Βουδαπέστη.

Η φύση τον προίκισε με σπουδαία σωματικά προσόντα. Ύψος σχεδόν δυο μέτρα και βάρος 130 κιλά. Στα 36 του χρόνια είναι ο γηραιότερος και ο πιο βαρύς παίκτης στην εθνική Κροατίας στην οποία άργησε να εμφανιστεί (το 2018).

Στην ερώτηση αν θα προτιμούσε να χάσει χρόνια ή κιλά, ο Βρλτς δεν έχει δίλημμα. 

«Θα προτιμούσα να είμαι νεότερος, γιατί έχω συνηθίσει τα κιλά, και δεν με ενοχλούν, μοιράζονται στα 1.98 εκατοστά του ύψους αλλά τα χρόνια έχουν αρχίσει να με ενοχλούν» δήλωσε ο Κροάτης που το… τρώει το φαί του.

Αγαπημένο του φαγητό είναι οι γεμιστές πιπεριές και εκείνη που το μαγειρεύει καλύτερα είναι η αδερφή του, αποκάλυψε ο Βρλτς που ετοιμάζεται για τον αγώνα με την εθνική Ελλάδος. Η Κροατία δεν έχει κατέβει από το βάθρο σε 7 παγκόσμια πρωταθλήματα και το ίδιο θα επιχειρήσει στη Βουδαπέστη.

«Θέλουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και γι’ αυτό το πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Μετά θα καλωσορίσουμε το επόμενο. Η Κροατία στοχεύει πάντα στην κορυφή, αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά. Θα δούμε πώς θα πάει» κατέληξε ο Κροάτης πολίστας.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News