Γέλενα Ντόκιτς: Eπιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 26ο όροφο

Γέλενα Ντόκιτς: Ήθελε να αυτοκτονήσει ξανά πέφτοντας από τον 26ο όροφο. Τένις.

Η Γέλενα Ντόκιτς συγκλόνισε όλο τον κόσμο όταν αποκάλυψε στο Instagram ότι ήταν στα πρόθυρα να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Η Ντόκιτς στα τέλη της 10ετίας του ΄90 θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τένις. Στο Γουίμπλεντον του 1999, τότε 16 χρονών, πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του τένις, κερδίζοντας τη Μαρτίνα Χίνγκις με 6–2, 6–0.

Αυτή παραμένει η μοναδική φορά που το Νο. 1 των γυναικών αποκλείεται από παίκτρια των προκριματικων στο Wimbledon. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε το 2002 όταν έφτασε στο Νο 4 κόσμου. Αποσύρθηκε το 2014.

Η πρώην Αυστραλέζα, καταγόμενη από την Κροατία, τενίστρια με την τραυματική παιδική ηλικία εξακολουθεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα στα 39 της χρόνια. Η αποκάλυψη που έκανε προκάλεσ σοκ.

«Στις 28 Απριλίου 2022, παραλίγο να πηδήξω από το μπαλκόνι από τον 26ο όροφο και να αυτοκτονήσω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα. Όλα είναι θολά. Όλα είναι σκοτεινά. Δεν υπάρχει τόνος, εικόνα, τίποτα δεν έχει νόημα… Μόνο δάκρυα, θλίψη, κατάθλιψη, άγχος και πόνος», έγραψε η Ντιόκιτς στο Instagram.

Δυο περίπου μήνες μετά μίλησε ξανά. Αυτή τη φορά, με ένα σύντομο βίντεο ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν στα δύσκολα και της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σε αυτό το σύντομο βίντεο και να στείλω μηνύματα ελπίδας όσον αφορά την ψυχική υγεία. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την καλοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη σας μετά την τελευταία μου ανακοίνωση και για το πώς είμαι τώρα και γιατί είναι σημαντικό να μιλάμε πιο ανοιχτά για την ψυχική υγεία», έγραψε η Ντόκιτς.

Δείτε το βίντεο της Ντόκιτς

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JELENA DOKIC ?????? (@dokic_jelena)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News