Διοίκηση ΣΕΦ: Η απάντηση στον Τεντόγλου - «Οι υποδομές είναι ευθύνη του ΣΕΓΑΣ»

Η απάντηση της διοίκησης του ΣΕΦ στον Μίλτο Τεντόγλου

Μπορεί ο Μίλτος Τεντόγλου να ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Σίτβου, ωστόσο στις δηλώσεις του εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χωρού, λέγοντας «Ένιωσα σαν να μην μπορώ να το ελέγξω. Αν ήταν καλό το στάδιο θα δοκίμαζα κάτι παραπάνω. Το στάδιο δεν είναι καλό ούτε για επιδόσεις, ούτε για τίποτε».

Η δοιήκηση του ΣΕΦ, σήμερα (28/2) με ανακοίνωσή της έδωσε την δικιά της απάντηση στον Μίλτο Τεντόγλου, τονίζοντας πως οι υποδομές είναι ευθύνη του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια των δηλώσεων του αθλητή και χρυσού Ολυμπιονίκη, κ. Μίλτου Τεντόγλου, η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εκφράζει τη λύπη της για την ύπαρξη αγωνιστικών συνθηκών που δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά standards του κλειστού στίβου πανελλαδικά, αλλά και στους στόχους των αθλητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στο Σ.Ε.Φ.

Επισημαίνεται ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν προορίζεται να αποτελεί αποκλειστικά ένα γήπεδο κλειστού στίβου, παρά μόνο φιλοξενεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση επί σειρά ετών. Οι αθλητικές υποδομές (διαδρομές στίβου, ταρτάν, σκάμμα, εμπόδια) για το εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνονται μόλις λίγες ημέρες πριν, με αποκλειστική ευθύνη του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), στον οποίο ανήκει και ο σχετικός εξοπλισμός.

Ευθύνη του Σ.Ε.Φ. αποτελεί η διασφάλιση της υγειονομικής προστασίας και της ασφαλούς χρήσης των λοιπών υποδομών του Σταδίου (αποδυτήρια, ιατρείο κ.α.). Η διοργάνωση τελεί υπό την ευθύνη του ΣΕΓΑΣ και η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. εκφράζει τη σιγουριά της ότι αφουγκράζεται προσεκτικά τα αιτήματα των αθλητών και θα δώσει λύσεις».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News