ΒΟΛΕΪ: Κυπελλούχοι Φινλανδίας οι Έλληνες προπονητές Γκότσης και Αντιφάκος

Το δίδυμο των Σωτήρη Γκότση–Αργύρη Αντιφάκου πανηγύρισε με την Πέλκι Κουσάμο την κατάκτηση του Κυπέλλου Φινλανδίας γυναικών με νίκη 3-1 σετ στον τελικό κόντρα στην LP Κανγκάσαλα.

Νέα επιτυχία στο εξωτερικό για Έλληνες προπονητές του βόλεϊ. Κυπελλούχοι Φινλανδίας με την Πέλκι Κουσάμο στέφθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής (για ώρες Ελλάδας) ο Σωτήρης Γκότσης και ο Αργύρης Αντιφάκος και μπήκαν στο «κλαμπ» των συμπατριωτών μας τεχνικών, που έχουν ανάλογες διακρίσεις εκτός συνόρων.

Στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών Φινλανδίας το ελληνικό δίδυμο οδήγησε την Κουσάμο στην επικράτηση με 3-1 σετ απέναντι στην LP Κανγκάσαλα. Ο μεγάλος αγώνας έγινε στο Τάμπερε και η Κουσάμο έφτασε σε πρωτοφανή διάκριση για την ιστορία της.

Μάλιστα, η ομάδα του Θεσσαλού Σωτήρη Γκότση και του άμεσου συνεργάτη του Αργύρη Αντιφάκου θα κυνηγήσει και το νταμπλ, καθώς βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Στα χνάρια του Απόστολου Οικονόμου

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκότσης και ο Αντιφάκος γίνονται οι δεύτεροι Έλληνες προπονητές, που φτάνουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Φινλανδίας, καθώς την πρώτη τέτοια διάκριση είχε πετύχει το 2019 ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News