Βόλεϊ: Αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών οι Νέοι Βύρωνος

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ και μετά από εισήγηση της ΚΕΠ ο ΑΟ Νέοι Βύρωνος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών λόγω μη προσέλευσης στον αγώνα με την Άθληση Μυτιλήνης.

Αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών οι Νέοι Βύρωνος. Η ομοσπονδία οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση διότι το σωματείο δεν προσήλθε στις 19 Μαρτίου γιαν ν’ αγωνιστεί απέναντι στην Άθληση Μυτιλήνης.

Η ανακοίνωση: «Με απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ (αριθ. πρακτικού 60/22.3.2022), μετά από εισήγηση της ΚΕΠ, το σωματείο ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 4 του Γενικού Κανονισμού Πρωταθλημάτων και άρθρο 1 παρ. ε της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, λόγω μη προσέλευσης στον αγώνα ΑΘΛΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ της 19/3/2022.

Κατόπιν αυτού αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος, τους οποίους χάνει με 3-0 σετ και 75-00 πόντους και υποβιβάζεται στην Β΄ Εθνική/ Εθνικό Περιφερειακό, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News