ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ: Η πιο κομψή γυναίκα ποδοσφαιριστή

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι απο τις πιο κομψές και στυλάτες γυναίκες και έχει δική της εταιρεία ρούχων και καλλυντικών.

Η γυναίκα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Βικτόρια, είναι απο τις πιο ωραίες, κομψές και στυλάτες γυναίκες ποδοσφαιριστών.

Το 1990 ήταν μέλος του ποπ συγκροτήματος Spice Girls και αργότερα ξεκίνησε μια επιτυχημένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ.

Το 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο της ομότιτλο σόλο άλμπουμ και μια αυτοβιογραφία, Learning to Fly. Ενώ το άλμπουμ δεν έφτασε στην κορυφή των τσαρτ, το Learning to Fly έγινε best seller στη Βρετανία. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίστηκε επίσης σε μια σειρά από τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, όπως το Being Victoria Beckham (2002), οι Real Beckhams (2003) και το έξι επεισοδίων Victoria Beckham: Coming to America (2007), όλα βασισμένα σε διάφορες πτυχές της. την εργασία και την οικογενειακή ζωή.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μόδα το 2004, κάνοντας το ντεμπούτο της σε μια σειρά τζιν που ονομάζεται VB Rocks. Τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε συλλογές γυαλιών ηλίου καθώς και σειρά αρωμάτων Intimately Beckham.

Ασχολήθηκε επίσης με το μόντελινγκ ενώ έχει περπατήσει σε επιδείξεις πασαρέλας καθώς και σε διαφημίσεις. Επιπλέον, έχει γράψει ένα βιβλίο με συμβουλές μόδας, That Extra Half an Inch: Hair, Heels, and Everything in Between (2006).

Διαθέτει σήμερα τη δική της εταιρεία ρούχων και καλλυντικών, είναι ακομπλεξάριστη και μετά απο 22 χρόνια γάμου με τον Μπέκαμ και με 4 παιδιά, μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και αναφέρει αρκετά συχνά πως διασκεδάζουν όταν μένουν οι δυό τους.

Αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες μιας και είναι μια επιτυχημένη γυναίκα και διαλέγει τους καλύτερους συνδυασμούς ρούχων.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News