AUSTRALIAN OPEN (25/1): Τα βλέμματα των προημιτελικών σε Ναδάλ και Μπάρτι

AUSTRALIAN OPEN: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Australian Open, αλλά αύριο Τρίτη (25/1) είναι η σειρά των προημιτελικών για το πάνω μέρος του ταμπλό, με τα ονόματα των Ναδάλ και Μπάρτι να ξεχωρίζουν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Australian Open, αλλά αύριο Τρίτη (25/1) είναι η σειρά των προημιτελικών για το πάνω μέρος του ταμπλό.

Μπαίνουμε και επισήμως στη δεύτερη εβδομάδα του φετινού Australian Open, με την πρώτη ημέρα των προημιτελικών να αποτελείται από δύο αναμετρήσεις στο ταμπλό των ανδρών και δύο των γυναικών, για το πάνω μέρος του ταμπλό.

Η αρχή στην Rod Laver Arena γίνεται (3:30) με το παιχνίδι της Κρεϊτσίκοβα απέναντι στην Μάντισον Κις, με την Τσέχα να διατηρεί ελπίδες για να φτάσει ως το Νο1, αν η Μπάρτι αποκλειστεί.

Δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι είναι αυτό με το μεγάλο brand name της ημέρας. Ο Ραφαέλ Ναδάλ ψάχνει την πρόκριση στον ημιτελικό, δίνοντας παράταση στο… όνειρο για το 21ο Grand Slam, που δε σβήνει όσο υπάρχει στο ταμπλό. Απέναντι στον Ισπανό θα βγει στο κορτ ο «εκρηκτικός» Ντένις Σαποβάλοφ, που απέκλεισε στα τρία σετ τον Ζβέρεφ και αποτελεί το υψηλότερο εμπόδιο για τον Ράφα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Το νυχτερινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:00 ώρα Ελλάδας, με την Άσλεϊ Μπάρτι, ως αγαπημένη των φιλάθλων να ανεβαίνει στο πάλκο της Rod Laver Arena, για να αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Σάκκαρη. Η Αυστραλή μετράει 57 συνεχόμενα κερδισμένα service game και απέχει πλέον τρία βήματα από τον 3ο της major τίτλο και πρώτο μπροστά στο κοινό της πατρίδας της!

Αμέσως μετά το πρόγραμμα της ημέρας κλείνουν οι Γκαέλ Μονφίς και Ματέο Μπερετίνι, που υπόσχονται μία μάχη ισχυρών σερβίς και… πυροβολισμών από τα forehand τους, για μία θέση στην 4άδα.

Τέλος, το ελληνικό ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό, με το παιχνίδι του διπλού των Λάκη και Παύλου απέναντι στις Καουρουντίνοβα και Αρουζάν, να ξεκινά περίπου στις 5:00 στην 1573 Arena.

Rod Laver Arena

3:30: Κρεϊτσίκοβα (4) – Κις
5:00: Σαποβάλοφ (14) – Ναδάλ (6)
10:00: Μπάρτι (1) – Πεγκούλα (21)
11:30: Μονφίς (17) – Μπερετίνι (7)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News