ΒΟΛΕΪ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με την ισπανική Κάι Τερουέλ στην 8άδα

Από το ζευγάρι της Κάι Τέρουελ με τη Σπαρτάκ Μιγιάβα θα προέκυπτε ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup ανδρών, η ισπανική ομάδα προκρίθηκε στο «χρυσό» σετ, στον Άγιο Θωμά ο πρώτος αγώνας.

Tην ισπανική Κάι Τερουέλ θα βρει τελικά απέναντί του ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup ανδρών. Μία μέρα μετά από την πρόκρισή του σε βάρος της ουκρανικής Χόροντοκ περίμενε την καθοριστική ρεβάνς της Τερουέλ με τη Σπαρτάκ Μιγιάβα στη φάση των «16».

Η ισπανική ομάδα είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα 3-1 από τους Σλοβάκους, όμως στη χτεσινοβραδινή ρεβάνς πανηγύρισε την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Επικράτησε με 3-1 και μετά πήρε και το έξτρα σετ με 15-9 για να πει στην 8άδα.

Οι «πράσινοι», που είναι και οι μόνοι, οι οποίοι συνεχίζουν στα κύπελλα Ευρώπης θα υποδεχτούν την Τερουέλ στον Άγιο Θωμά και θα δώσουν τη ρεβάνς στην Ισπανία απλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία οι ημερομηνίες και οι ώρες των συναντήσεων. Ένα ματς επίσης, απομένει να γίνει απόψε για να κλείσει η φάση των «16», στην οποία θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με δύο ήττες 3-1 από την πορτογαλική Μπαστάρντο.

ΦΑΣΗ ΤΩΝ “8”

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χάλκμπανκ Άγκυρας (Τουρκία) – Ταλίν Τεκνικάλ Γιουνιβέρσιτι (Εσθονία)

Παναθηναϊκός Α.Ο. (ΕΛΛΑΔΑ) – Κάι Τερουέλ (Ισπανία)

Φόντε Μπαστάρντο (Πορτογαλία) – ΑCH Βόλεϊ Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)

Λοζάνη UC (Ελβετία) – Ναρμπόν Βόλεϊ (Γαλλία) ή Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News