ΒΟΛΕΪ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Τενερίφη

Η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να έρθει στην Αθήνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών κι έτσι αναβλήθηκε ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας με τον Παναθηναϊκό, που ήταν να γίνει αύριο στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στην αναβολή του αυριανού αγώνα Παναθηναϊκός-Τενερίφη για τον προημιτελικό γύρο του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Όπως ενημέρωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα για τον αγώνα της Τετάρτης, που επρόκειτο ν’ αρχίσει στις 20:00) και θ’ ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς. Θυμίζουμε ότι η ρεβάνς στην Ισπανία έχει οριστεί για τις 2 Φεβρουαρίου. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι αναβάλλεται και ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ.  

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αναβλήθηκαν οι αυριανοί (26/01) αγώνες για τα τμήματα μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικότερα, αναβλήθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το γυναικείο μπάσκετ και το εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη, καθώς η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να έρθει στην Αθήνα και αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία ορισμού του αγώνα.

Με τα δεδομένα που ισχύουν ως τώρα οι κάτοχοι διαρκείας που επικοινώνησαν με το γραφείο μελών θα έχουν κανονικά το δικαίωμα εισόδου όποια ημέρα και αν οριστεί ο ευρωπαϊκός αγώνας του βόλεϊ γυναικών στην Αθήνα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News