Volley League γυναικών: Η Κογιάρ MVP της 25ης αγωνιστικής

Η Μιλάγκρος Κογιάρ του ΠΑΟΚ είναι η πολυτιμότερη παίκτρια της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια της Volley League γυναικών μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Άρη.

Η Μιλάγκρος Κογιάρ αναδείχθηκε MVP της 25ης αγωνιστικής της Volley League. Με 27 πόντους  Ισπανίδα διαγώνiα του ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη σκόρερ στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Άρη (3-1 σετ), σ’ ένα ματς όπου η ομάδα της εξασφάλισε την 3η θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η Κογιάρ είναι η τέταρτη αθλήτρια του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται MVP τη φετινή σεζόν μετά την Ιωάννα Πολυνοπούλου (1η αγωνιστική), τη Λι Ντα Γεόνγκ (3η αγωνιστική) και την Ευαγγελία Μερτέκη (14η αγωνιστική).

«Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

«Ευχαριστώ για την διάκριση, είμαι ευγνώμων για αυτή, αλλά ήρθε μέσω ομαδικής δουλειάς, καθώς όλες μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν δύσκολο, κάτι που περιμέναμε, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, και αναμετρήσεις σαν αυτές δημιουργούν άγχος. Εμείς το διαχειριστήκαμε και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη. Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα», δήλωσε η 33χρονη αθλήτρια και σχολιάζοντας τα επερχόμενα πλέι οφ τόνισε: «Η ομάδα είναι έτοιμη, έχει κίνητρο για τα πλέι-οφ, καθώς έχουμε δουλέψει αρκετά για αυτή την περίοδο. Πιστεύω πως θα είναι εκπληκτικά τα παιχνίδια, με εξαιρετικές ομάδες, και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ανυπομονούμε».

Η κορυφαία επτάδα της 25ης αγωνιστικής

Πασαδόρος: Σαφαγκάτ Αλισάνοβα (ΑΟΦ Πορφύρας) 7π. (4/4 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ)

Διαγώνια: Μιλάγκος Κογιάρ (ΠΑΟΚ) 27π. (24/43 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ)

Ακραίες: Αλεξάνδρα Καλανταρίδου (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil) 13p. (10/20 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 83% υπ.-72% άριστες), Τέιλορ Άγκοστ (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 10π. (10/25 επ., 60% υπ.-30% άριστες)

Κεντρικές: Καζ Μπράουν (ΑΕΚ) 13π. (8/12 επ., 5 μπλοκ), Μαρκέλλα Παπαγεωργίου (ΑΣΠ Θέτις) 10 π. (6/10 επ., 4 μπλοκ)

Λίμπερο: Μαρτίνα Ξανθοπούλου (ΠΑΟΚ) 76% υπ. με 59% άριστες σε 17 προσπάθειες)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News