Volley League ανδρών: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει… επανεκκίνηση

Με την αναμέτρηση του Μίλωνα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 28/3 η 5η αγωνιστική στη β’ φάση της Volley League με τον «δικέφαλο» να αναζητά την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες.

Στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Volley League ανδρών, όπου η κορυφή έχει πιάσει… φωτιά, ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 28/3 ο 1ος γύρος στη β’ φάση.

Ολοκληρώνεται στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, στη Νέα Σμύρνη, με τον γηπεδούχο Μίλωνα ν’ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. (16:00, Live Streaming ESAP T.V. Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ.).

Το βασικό ερώτημα στον αγώνα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά από τις τρεις σερί ήττες, που έχει υποστεί. Αυτές οι ήττες τον κράτησαν καθηλωμένο στους 15 βαθμούς και στην 4η θέση όμως εάν νικήσει τον Μίλωνα θα βελτιώσει τη θέση του και θα βρεθεί στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο -2 από τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ. Επομένως η βαθμολογική σπουδαιότητα του ματς είναι μεγάλη για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Θέλει την πρώτη του νίκη ο Μίλωνας

O Μίλων από την άλλη πλευρά στοχεύει στην πρώτη του νίκη στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Ισοβαθμεί με την Κηφισιά στους 2 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας και ότι καταφέρει να κερδίσει από τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι κέρδος.

«Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες αλλά εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και το στόχο μας που είναι πρώτα μία καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση», τόνισε ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας.

Για την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων να σημειωθεί ότι σε 6 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες απέναντι στον Μίλωνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News