ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΑΟΚ: Γεύτηκε τη χαρά μεταλλίου στο Πανελλήνιο εφήβων

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξήρε την εμφάνιση των αθλητών του τμήματος τζούντο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και στάθηκε κυρίως στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Αλέξανδρο Κατσαρώνα στα 60 κιλά.

Ευχαριστημένους άφησε τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ η μικρή αλλά αξιοσημείωτη παρουσία του τμήματος τζούντο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, που ολοκληρώθηκε προχτές στην Αργυρούπολη.  

Στέκονται μάλιστα, στο γεγονός ότι ήρθε και η κατάκτηση ενός μεταλλίου και συγκεκριμένα από τον Αλέξανδρο Κατσαρώνα. Ο τζουντόκα του «δικεφάλου» έδειξε για ακόμα μία φορά την εξαιρετική του φόρμα κι έφτασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην κατηγορία των 60 κιλών. Σε μία δύσκολη κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό και συνολικά 22 συμμετέχοντας απ’ όλη την Ελλάδα, ο Κατσαρώνας κατάφερε να κερδίσει τέσσερις αγώνες και να προκριθεί στον τελικό, στον οποίο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από ποινές. 

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει ακόμα: «Ο τζουντόκα του ΠΑΟΚ Ανέστης Γεωργιάδης, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και προσπάθησε για μία διάκριση στην κατηγορία των 81 κιλών, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Οι ατυχίες της τελευταίας στιγμής στέρησαν δυστυχώς και από τους υπόλοιπους αθλητές του ΠΑΟΚ τη συμμετοχή στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, παρόλη την σκληρή προετοιμασία που είχε η ομάδα JUDO του Δικεφάλου. 

Πλέον, άπαντες στο τμήμα στρέφουν το βλέμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, με τον «δικέφαλο» να είναι έτοιμος να διεκδικήσει περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News