ΒΟΛΕΪ ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά ο Φενόλιο (vid)

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Μάρκο Φενόλιο έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και τον υποδέχτηκε ο έφορος του τμήματος Γιώργος Φουργκατσιώτης.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Φενόλιο για τη θέση του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ άρχισε χτες ουσιαστικά με την έλευση του Ιταλού στη Θεσσαλονίκη. Ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντα Τάκη Φλώρου έφθασε στην πόλη το βράδυ της Δευτέρας και στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο έφορος του τμήματος Γιώργος Φουργκατσιώτης. Τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και τον μετέφερε στο διαμέρισμά του με την WEB TV κάμερα του συλλόγου να καταγράφει τις πρώτες στιγμές του Φενόλιο στην πόλη.

Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία ολοκληρώθηκε έτσι με γρήγορες κινήσεις και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έφερε τον 51χρονο Ιταλό προπονητή, που μεταξύ άλλων επιτυχιών, έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και μια φορά το Τσάμπιονς λιγκ, ενώ από το 2018 και μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Σλοβενίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News