SD Team 27.05.22 | 11:02
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πειραιώτικα νυχτοπερπατήματα - Γλέντι για τις πρωταθλήτριες

Νίκησαν με 14-9 τη Γλυφάδα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών στην Α1 πόλο γυναικών και πανηγύρισαν το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα
Κάπως έτσι έκαναν το ιστορικό quadruple. Πανηγύρισαν δηλαδή EuroLeague, Super Cup Ευρώπης, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αυτό που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει στη χώρα μας. Ταυτόχρονα είναι το 2ο σερί τρεμπλ κάτι που επίσης δεν έχει καταφέρει ελληνική ομάδα, μάλιστα σε όλα τα αθλήματα.
Με όλα αυτά, τα Πειραιώτικα νυχτοπερπατήματα δεν επιτρέπονται απλώς, μάλλον επιβάλλονται. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πήραν αγκαζέ την κούπα και το γλέντησαν για τα καλά.
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ SPORTDAY.GR
ΕΜΑ ΡΑΝΤΟΥΚΑΝΟΥ: Τα «χρυσά» deal και η πρεμιέρα στο Γουίμπλεντον με κοσμήματα αξίας... 35.000 λιρών!
WIMBLEDON: Απειλή covid - Θετικός ο Μπερετίνι μετά τον Τσίλιτς, ο οποίος προπονείτο με τον Τζόκοβιτς