ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έναρξη συνεργασίας με τον Αναστασάκη

Το τμήμα κολύμβησης του πειραϊκού σωματείου ενέταξε στο δυναμικό του τον νεαρό πρωταθλητή του ύπτιου, ο οποίος βρίσκεται στο 19ο έτος της ηλικίας του.

Σε συμφωνία με τον νερό κολυμβητή Δημήτρη Αναστασάκη ήρθε ο Ολυμπιακός. Ο Αναστασάκης άγει το 19ο έτος της ηλικίας του και διακρίνεται στα 200 και τα 400  μέτρα μεικτή, καθώς και στα 200μ. ύπτιο.  

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Αναστασάκη. Ο νεαρός κολυμβητής (ημ. γέννησης, 25/11/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.

«Έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αναστασάκης ο οποίος κολυμπάει στα  200μ., 400μ. μεικτή και  200μ. ύπτιο ανέφερε τα εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και περηφάνια που ανήκω στο δυναμικό του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης ομάδας  στην Ελλάδα. Η συνεργασία μου με τον προπονητή, κύριο Νίκο Γέμελο, καθώς και με όλη την ομάδα είναι εξαιρετική. Είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να κατακτήσω τους στόχους μου και να προσφέρω κι εγώ στην ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News