EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην Τουρκία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την ανατροπή απέναντι στην Νεσίμπε Αϊντίν ψάχνει ο Ολυμπιακός για το Eurocup Γυναικών.

Στην Τουρκία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την ανατροπή για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup γυναικών.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν αύριο (19/1) στις 17:00 την Νεσίμπε Αϊντίν, από την οποία έχασε με 83-79 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκες» θα ψάξουν για την υπέρβαση και τη νίκη με πάνω από 4 πόντους για να πάρουν την πρόκριση.

Για την αναμέτρηση μίλησαν, στο επίσημο site του συλλόγου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, όσο και η γκαρντ της ομάδας, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μάριντς Ζϊμπαρτς: «Για να αποδώσουμε καλύτερα στο ματς στην Τουρκία, πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε το σκορ να μας μπερδέψει στο πως θα παίξουμε. Το βασικό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε επιθυμία και διάθεση και να δώσουμε το 100% σε όλη τη διάρκεια».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Η Νεσίμπε είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογες παίκτριες και σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε δει τα λάθη μας από το πρώτο παιχνίδι, τα αναλύσαμε στο βίντεο και έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο αμυντικό μας πλάνο. Αν η ομάδα μας καταφέρει να είναι επιθετική στην άμυνα, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να καλύψουμε και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News