Άρης: Στις 19:14 αρχίζει την Πέμπτη 24/3 η εκδήλωση για τα 108 χρόνια του σωματείου

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση για τα 108 χρόνια του σωματείου, που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού θ’ αρχίσει στις 19:14.

Πλησιάζει η στιγμή για τον εορτασμό των γενεθλίων του Άρη. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την Τρίτη 22/3 ότι η μεγάλη εκδήλωση της Πέμπτης 24/3 στο «Nick Galis Hall» θ’ αρχίσει στις 19:14, αλλά αφήνει στην… αγωνία για περισσότερες πληροφορίες τους φίλους της ομάδας. Τόνισε πάντως, ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Η ανακοίνωση:

«Η αντίστροφη μέτρηση για τα γενέθλια του Άρη έχει ήδη ξεκινήσει. Το ίδιο ισχύει και για την εκδήλωση με την οποία θα τιμήσει ο σύλλογος τα 108 χρόνια από την ίδρυσή του.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24/03 στο «Nick Galis Hall» και θα είναι προς τιμήν του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:14, συμβολίζοντας τη χρονολογία ίδρυσης του Άρη και πως σ’ αυτήν θα έχουν δικαίωμα παρουσίας οι φίλοι του συλλόγου, μέχρι το επιτρεπόμενο όριο του 75% που αφορά στη χωρητικότητα των γηπέδων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News