Άρης-ΟΥΚ Βόλου 11-9: Παρθενική νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών ο Άρης κατέβαλλε τον ΟΥΚ Βόλου με 11-9 και κατάφερε την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή στην Α1.

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στην Α1 εθνική κατηγορία πόλο ανδρών σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης 23/3 ο Άρης. Κατέβαλλε στο Ποσειδώνιο τον ΟΥΚ Βόλου με 11-9 και μέχρι και ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη διότι ήταν η πρώτη του στο 36ο πρωτάθλημα και την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς ήταν αναβληθέν από την 3η αγωνιστική του γκρουπ 4 της β’ φάσης.

Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη έφτασε στους 4 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας του γκρουπ, ενώ ο ΟΥΚ είναι τελευταίος με 1.

Έγινε αμφίρροπο παιχνίδι με πάθος και ένταση. Ο Άρης προηγήθηκε 5-1 και είδε τους Βολιώτες να ισοφαρίζουν γρήγορα σε 7-7, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν ξανά και κράτησαν το πλεονέκτημα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 7.19 του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο έφορος του ΟΥΚ Βόλου Αν. Μαρινάγης”.

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-6, 1-0, 3-2.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 2, Νάνος 1, Ζίτνικ 3, Παυλίδης 2, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Πασματζής, Ζιούτας.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Πετρόπουλος, Γκανάτσιος,  Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 1, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός 1, Χάλαμ 5.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News