ΑΡΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 3-0 ΣΕΤ: Εύκολη επικράτηση για τις «κιτρινόμαυρες»

Πέρασε το παιχνίδι της από την αρχή η ομάδα της Θεσσαλονίκης και χωρίς ν’ απειληθεί ιδιαίτερα έκαμψε το Μαρκόπουλο στο κλειστό της Μίκρας με 3-0 σετ.

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα ο Άρης κατέβαλλε το Μαρκόπουλο με 3-0 σετ στη Μίκρα και διατηρήθηκε στην 3η θέση της Volley League γυναικών, έναν πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Άρης πέρασε από την αρχή το παιχνίδι του στο ματς της 18ης αγωνιστικής  και με αυτό το αποτέλεσμα βρήκε και το «φάρμακο» μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Θέτιδα.

Ο Άρης μπήκε αποφασισμένος και χωρίς ν’ απειληθεί ουσιαστικά κατέκτησε το 1ο σετ με 25-19. Στο 2ο, παρά τη διαφορά, που είχαν αποκτήσει οι αθλήτριες του Άρη (11-9, 15-12), η ομάδα του Μαρκοπούλου αντέδρασε και μείωσε στον πόντο, ώσπου οι γηπεδούχοι με συγκέντρωση και καλύτερες επιλογές έκαναν το 2-0.

Το 3ο και τελευταίο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με την ομάδα του ΑΡΗ να προηγείται ακόμα και με εννιά πόντους (12-3). Παρά το ξέσπασμα του ΑΟ Μαρκόπουλο με επιμέρους σερί 5-0, ο Άρης δεν είχε συναγωνισμό και οδηγήθηκε στη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-22, 25-18).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News