ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΡΗΣ 15-5: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Γλυφάδας

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΡΗΣ 15-5: Την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική του Α΄Ομίλου…

Την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική του Α΄Ομίλου…

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στους Θεσσαλονικείς, καθώς επιβλήθηκε άνετα με σκορ 15-5 στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Η ομάδα της Γλυφάδας κυριάρχησε από την αρχή του παιχνιδιού, τελειώνοντας το ημίχρονο έχοντας ανέπαφη την εστία της με οκτώ τέρματα προβάδισμα (8-0). Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το 15-5 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, με τη νίκη αυτή, έφτασε τους 12 βαθμούς και ισοβάθμισε με τον 5ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, με τον Άρη να μην έχει ακόμα βαθμό.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΡΗΣ 15-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-0, 2-3, 5-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ. 1, Δήμου Π. 1, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος, Γαλάνης 1, Πούρος 2.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Βικάτος, Γιώρτσιος 1, Αλιαπούλιος 1, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης 2, Σολογιάνης, Κοστιουτσένκοφ, Κουνέλας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News