Δράμα - ΑΕΚ 23-28: Συνέχισε το αήττητο στο πρωτάθλημα και «φλερτάρει» με το νταμπλ η «Ένωση»

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε 28-23 της Δράμας για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης και συνέχισε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έκανε το… χρέος της κόντρα στη Δράμα, όπου επικράτησε 28-23 για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης και συνέχισε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια έδειξαν από νωρίς τα «δόντια» τους και διατήρησαν το προβάδισμα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Με τους Λέμος και Αραμπάτζη να είναι οι κορυφαίοι του αγώνα, πετυχαίνοντας 1ο και 9 τέρματα αντίστοιχα, η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει εκτός έδρας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες «κοντράρονταν» ισάξια, με το ματς να πηγαίνει στα αποδυτήρια με 12-13 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν τέρμα τα… γκάζια και κατάφεραν να δευρύνουν τη διαφορά και να πάρουν μία εύκολη νίκη.

Η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλίσει το πλεονέλτημα έδρας στους τελικούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Δούκα για το Κύπελλο Ελλάδος, με την ομάδα να έχει κάνει ξεκάθαρο ότι το νταμπλ αποτελεί τον στόχο της για φετος.

Aξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα αποκτήματα των «κιτρινόμαυρων» Στεφάνοβιτς και Σεβέλεφ δείχνουν να έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, με τον πρώτο να σημειώνει 2 τέρμτα και τον δεύτερο ένα. Από την πλευρά της Δράμας, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τόσκας, ο οποίος σημείωσε 8 τέρματα και αποτελεί έναν από τους πιο καλούς παίκτες του πρωταθλήματος.

 

ΔΡΑΜΑ – ΑΕΚ 23-28

Tα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 7-7, 9-8, 11-11, 12-13 (ημίχρονο), 14-17, 16-19, 19-22, 19-23, 22-26, 23-28

ΔΡΑΜΑ: Τοζακίδης, Παπάζογλου, Πούλιος, Καφαντάρης 1, Νίκολιτς, Χαϊτίδης 3, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 1, Τορνικίδης, Τόσκας 8, Τουνγκελίδης 6, Καλαϊτζίδης, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 4, Κρανιώτης

ΑΕΚ: Αραμπατζής 9, Μπριάτκα, Βασιλείου-Τσάφος, Στεφάνοβιτς 2, Σεβέλεφ 1, Νικολαΐδης 1, Λέμος 10, Άντζελιτς, Μυλωνάς, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα 1, Μόγια 3, Ουγκάλντε 1, Καλόμοιρος

Διαιτητές: Γράψας-Κυριακού, Δίλεπτα: 2-1, Πέναλτι: 2/3-4/6

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News