ΣΑΝΤΡΑ ΓΚΑΡΑΛ: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Μάρκο Ασένσιο

Η σύζυγος του Μάρκο Ασένσιο, Σάντρα Γκαράλ

Η Σάντρα Γκαράλ είναι 27 ετών, γεννήθηκε  στις 6 Μαΐου 1994. Είναι λάτρης της ποίησης και αγαπά τα βιβλία. Η Σάντρα σπούδασε στην Ανώτερη Τεχνική Σχολή Αρχιτεκτονικής της Μαδρίτης.

Εργάζεται ως αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, αλλά είναι και μοντέλο και influencer αφού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά φωτογραφίες που αφορούν την μόδα και την ομορφιά.

Ξεκίνησε να βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή, Μάρκο Ασένσιο τον Ιανουάριο του 2018 και κράτησε τη σχέση του κρυφή για αρκετό καιρό. Ωστόσο, επιβεβαίωσαν επίσημα τη σχέση τους στον γάμο του Σέρχιο Ράμος και της Πιλάρ Ρούμπιο.

Η Σάντρα εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ένα κλαμπ όπου γνώρισε τον Ασένσιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Βγήκαν από την πρώτη μέρα και η σχέση τους είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Σε μια συνέντευξή της είχε αναφέρει για τον Ασένσιο πως: «Ο Μάρκο έχει τόσα πολλά καλά χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα θα μπορούσε να τον ερωτευτεί, όσο κι εγώ. Είμαι μαζί του γιατί τον αγαπώ και είμαι χαρούμενη και για μένα η ευτυχία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, περισσότερο από τα χρήματα ή τη φήμη. Θα ήθελα πολύ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αλλά όλα στην ώρα τους».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News