ΠΙΛΑΡ ΡΟΥΜΠΙΟ: Η «αμαζόνα» του Σέρχιο Ράμος!

Η Πιλάρ Ρούμπιο είναι η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος.

Η Πιλάρ Ρούμπιο γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1978 στη Μαδρίτη και είναι παρουσιάστρια της ισπανικής τηλεόρασης. Πιο πολύ γνωστή έγινε μετά τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Ράμος.

Η καλλονή εμφανίζεται σε εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών, καθώς και σε ταινίες και διαφημίσεις.

Σπούδασε οικονομικά σε ένα πανεπιστήμιο, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει πραγματικά. Παράλληλα με τις σπουδές της, δούλευε με μερική απασχόληση ως μοντέλο και όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τα οικονομικά, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στη δημοσιογραφία. Η ομορφιά της, τη βοήθησε να κάνει τα πρώτα βήματα και να συμμετάσχει σε τηλεοπτικά έργα και, αργότερα, σε ταινίες.

Η καριέρα της Πιλάρ άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα μετά την κωμική σειρά Sé lo que hicisteis. Οι παραγωγοί παρατήρησαν το ταλέντο της ηθοποιού και της έδωσαν δευτερεύοντες ρόλους στα Isi & Disi και Alto voltaje.

Όσον αφορά τον γάμο της, παντρεύτηκε τον μακροχρόνιο φίλο της, τον Σέρχιο Ράμος με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά. Είναι μαζί από το 2012, αρραβωνιάστηκαν το 2018 και παντρεύτηκαν το 2019. 

Η συνάντησή τους έγινε σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Alma Foundation. Η Πιλάρ πλησίασε τον αθλητή και ζήτησε δώρο τη στολή του συλλόγου που φορούσε. Και από τότε, είναι αχώριστοι!  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News