ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Δεν φαντάζεστε πόσα μπισκότα έφαγε! (vid)

Χιούμορ, αυθορμητισμός και αγάπη για τα… μπισκότα- αυτά χαρακτηρίζουν τον «Greek Freak», ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς των Μπακς, αναφέρθηκε στην νεά διατροφική του «τρέλα», κατηγορώντας μάλιστα την γυναίκα του που δεν τον είχε… ενημερώσει νωρίτερα!

Είναι το αγαπημένο «παιδί» του ΝΒΑ και όχι άδικα.Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει καταφέρει αν τους κερδίσει όλους με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το Tweet του για τα μπισκότα που δοκίμασε να βουτήξει στο γάλα και… ενθουσιάστηκε!

Πιο αναλυτικά, ο «Greek Freak», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Twitter «δεν θα με πιστέψετε αλλά ένα πιτσιρίκι μου είπε να δοκιμάσω να βουτήξω ένα Oreo σε γάλα. Φίλε, αυτό τα αλλάζει όλα», με τον ενθουσιασμό του να μην κρύβεται! Μάλιστα, χρησιμοποίησε και δύο χιουμοριστικά hashtag, με το πρώτο να αναφέρει πως η σύντροφός του δεν του είχε αποκαλύψει αυτή την πατέντα και το δεύτερο να επισημαίβει πως ανακάλυψε νέο σνακ για το κρεβάτι πριν τον ύπνο.

Ωστόσο, η… μπισκοτοπαράνοια συνεχίστηκε και στην συνέντευξη Τύπου μετά το το ματς των Μπακς κόντρ στους Πίστονς, όπου στην συνέντευξη Τύπου, ο «Greek Freak» αφιέρωσε δύο λεπτά (!) για να αναλύσει το νέο, αγαπημένο του σνακ.

«Είναι ένα σνακ πριν τον ύπνο. Έκανα ένα διαφημιστικό τις προάλλες και ήταν τρία παιδιά εκεί. Το γύρισμα ήταν για κάτι μπισκότα. Και εκεί υπήρχαν και Oreos. Και ένα από τα παιδιά με ρώτησε αν έχω φάει ξανά Oreos. Του απάντησα “ναι”. Όταν ήρθα στο ΝΒΑ ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που τα λάτρευα, αλλά δεν είχα τα λεφτά για να τα πάρω. Οπότε μόλις απέκτησα λεφτά και ενώ άλλοι παίρνουν αμάξια και αλυσίδες, εγώ αγόραζα Oreos.

Οπότε τα έτρωγα όλη την ώρα, για πρωινό, για μεσημεριανό, για βραδινό… Και το παιδί με ρωτάει αν τα έχω βουτήξει σε γάλα. Του είπα “όχι” και μου λέει να το δοκιμάσω. Όταν τελειώσαμε έριξα μερικά μπισκότα μέσα στο γάλα. Και μου λέει “όχι! Να το βουτήξεις”. Πήρα ένα κουτάλι, έβγαλα το πρώτο και μόλις το δοκίμασα τρελάθηκα. Έφαγα 12 oreos. Και μόλις γύρισα στο σπίτι είπα στην Μαράια, “γιατί δεν μου είχες πει;», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News