Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Πού μπορεί να επιστρέψει - «Να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, MLS, Μίλαν, Ποδόσφαιρο, ESPN

Μετριοφροσύνη και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν συναντιούνται ποτέ. Δεν συναντήθηκαν και σε όσα είπε ο Σουηδός στο ESPN αναφερόμενος στο πέρασμά του από το MLS σε ηλικία 36 ετών μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πριν από τη Μίλαν.

Το απίθανο είναι ότι ο απολαυστικός Ζλάταν καταφέρνει να μοιάζει φυσιολογικό να λέει ο ίδιος για τον εαυτό του «ήμουν πολύ καλός γι’ αυτή τη διοργάνωση». Να λέει ότι μπορεί να επιστρέψει στο MLS. «Για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε», είπε μεταξύ άλλων.

Απολαύστε τον:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για το MLS, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω ζωντανός. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ακόμα πολύ ζωντανός. Άρα ήμουν πολύ καλός γι’ αυτή τη διοργάνωση. Αυτό έδειξα.

Είμαι ο καλύτερος που έχω παίξει ποτέ στο MLS και αυτό δεν το λέω επειδή προσπαθώ να δείξω κάτι. Αυτό είναι αλήθεια. Και όταν ήμουν εκεί, το απόλαυσα. Πέρασα καλά και μου αρέσει ο τρόπος που δούλευαν.

Το να παίξω στο MLS ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για το MLS, γιατί μου έλεγαν τα γήπεδα είναι αρκετά άδεια όταν παίζεις εκεί..

Δεν υπήρχαν άδεια γήπεδα όταν έπαιζα. Ήταν ακόμη και υπερφορτωμένο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ποτέ δεν ξέρεις – ίσως μια μέρα επιστρέψω. Έτσι, για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News