ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: «Δεν είχα ποτέ ξανά στην ζωή μου την υποστήριξη που έχω σ' αυτή την ομάδα»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στον beIN SPORTS Τουρκίας μετά την τεράστια νίκη της Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Γαλατάσαραϊ με 2-1 με τρομερή ανατροπή και τον ίδιο να σκοράρει το τέρμα της ισοφάρισης στο 84ο λεπτό.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος τόνισε πως πέτυχε ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του ενώ επεσήμανε πως δεν έχει λάβει ποτέ ξανά τέτοια υποστήριξη στις άλλες ομάδες που έχει βρεθεί τόσο από τον ίδιο τον σύλλογο όσο και από τον κόσμο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα:

«Οι μέρες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολες. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι τα αποδυτήρια μ’ αυτούς τους παίκτες. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς μας. Την υποστήριξη που έχω σ΄αυτή την ομάδα, δεν την είχα ποτέ στην ζωή μου. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες μέχρι τώρα, αυτή η υποστήριξη που λαμβάνω είναι πολύ σημαντική για μένα. Η ζωή είναι έτσι. Τα πράγματα δεν μπορεί να παίρνουν πάντα θετικη τροπή.

Τη στιγμή που θα έρθουν οι δύσκολες μέρες είναι που πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και την ομάδα σου και μ’ αυτό τον τρόπο να γυρίσετε όλοι μαζί την κατάσταση. Αλήθεια ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της ζωής μου. Χρειαζόμουν αυτό το γκολ, γιατί είχα καιρό να σκοράρω. Αλλά δεν αφορά μόνο εμένα, είναι επίσης για τους συμπαίκτες μου, για το προπονητικό επιτελείο και για τους φιλάθλους που μας υποστηρίζουν τόσο πολύ και τους ευχαριστώ όλους».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News