Tάκης Φύσσας: «Έχω πάει να ορμήξω στον Μπασινά, μακριά και αγαπημένοι με τον Ολυμπιακό»

Tάκης Φύσσας: Ο Τάκης Φύσσας μίλησε σε εκπομπή του Alpha με τον αθλητικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας να αναφέρεται σε αστείες ιστορίες από τότε που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε σε εκπομπή του Alpha με τον αθλητικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας να αναφέρεται σε αστείες ιστορίες από τότε που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Μίλησε για την παρεξήγηση με τον Γιάννη Κυράστα, για τις στιγμές που έχει εκνευριστεί στο γήπεδο με τους Μπασινά και Καραγκούνη, αλλά και για το εάν είχε ποτέ πρόταση από τον Ολυμπιακό.

«Είχε υπάρξει μία παρεξήγηση με τον Κυράστα τότε που αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο. Του είχαν πει πως είχε πάρει τηλέφωνο ο πατέρας μου και είχε κάνει παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής μου. Τον είχαν πληροφορήσει λάθος. Τότε μίλησα μπροστά σε όλη την ομάδα, του είπα πως ο πατέρας μου είναι στην Ταϊλάνδη, ”πάρ’ τον τηλέφωνο στο καράβι. Μάθε ότι δεν γίνεται να έχει κάνει παράπονα κι αν δεν το πάρεις πίσω εγώ φεύγω από την ομάδα”. Την επόμενη μέρα προς τιμήν του ζήτησε συγγνώμη ενώπιον όλων των παικτών».

Για τις στιγμές που εκνευρίστηκε στο γήπεδο:

«Ήταν ένα παιχνίδι στη Λεωφόρο στον Παναθηναϊκό, μου έκανε μια μπαλιά ο Μπασινάς, δεν την πρόλαβα και σήκωσε τα χέρια. Πήρα φόρα στο γήπεδο να τον φτάσω και του είπα “μην κάνεις τέτοιες κινήσεις μπροστά στον κόσμο, δεν το δέχομαι, αν το ξανακάνεις θα του ορμήξω”. Ο δεύτερος ήταν ο Καραγκούνης, πάντα όταν του έδινα τη μπάλα, γύρναγε κι έπαιζε από την άλλη πλευρά και είχα τα νεύρα μου».

Για το αν του έγινε ποτέ πρόταση από τον Ολυμπιακό:

«Ξέρουν κι εκείνοι ότι δεν μπορώ ν’ αγωνιστώ εκεί. Είμαι αλλού ταγμένος. Μακριά κι αγαπημένοι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News