Στοίχημα: Ξεμπουκώνει η Εθνική ομάδα και σκοράρει

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τα παιχνίδια του Nations League την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Γεια και χαρά και Καλή Πέμπτη σε όλους! Ημέρα Εθνικής ομάδας, η οποία δίνει τον τρίτο της αγώνα για το Nations League, θέλοντας να κατακτήσει την τρίτη της νίκη και να συνεχίσει με το απόλυτο στον όμιλο της, που φιγουράρει στην κορυφή. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, που αναμένεται να είναι κατάμεστο με το Ελληνικό κοινό να δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στη νέα αυτή εποχή της Εθνικής. Η Κύπρος δεν έχει νικήσει, συνεχίζει με μόλις μια ισοπαλία και χωρίς να έχει πετύχει γκολ. Πιστεύουμε πως θα βάλει περισσότερα από ένα τέρμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα ποντάρουμε στο Over 2.5. Επίσης, για τους κυνηγούς των υψηλών αποδόσεων, το τελικό σκορ 3-0 είναι η έμπνευση μας.

Στο άλλο ματς του ομίλου μας το Κόσοβο φιλοξενεί στην Πρίστινα την Βόρεια Ιρλανδία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση με τρεις βαθμούς και με μία νίκη, επί της Κύπρου, στο ενεργητικό τους. Χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι, με μία ισοπαλία και χωρίς να έχουν βρει δίχτυα στα δυο πρώτα παιχνίδια. Το Κόσοβο έχει δείξει πως είναι καλύτερη ομάδα και ο άσος έχει αξία και θα τον εμπιστευτούμε.

Τέλος στην αναμέτρηση Βόρεια Μακεδονία – Γεωργία, για τον 4ο όμιλο στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Οι δυο αντίπαλοι θα δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με τους Γεωργιανούς να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο, αλλά η Βόρεια Μακεδονία αγωνίζεται στην έδρα της και δύσκολα θα ηττηθεί.

21:45 ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ Over 2.5 (1.90)

21:45 ΚΟΣΟΒΟ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1 (2.15)

21:45 Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ Χ (3.10)

ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΜΕ ΡΙΣΚΟ

21:45 ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 3-0 (6.50)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News