Στοίχημα: Τρένο η Λίβερπουλ, σκόρερ ο Ντε Μπρούινε και... απίθανο χατ τρικ προτάσεων της Sportday!

Στοίχημα: Τρένο η Λίβερπουλ, σκόρερ Ντε Μπρούινε και… απίθανο χατ τρικ προτάσεων της Sportday! – Οι προβλέψεις του Sportday για το κουπόνι της Τρίτης… έπεσαν διάνα!

Τρεις βασικές προτάσεις περιελάμβανε το στοιχηματικό μενού των tipsters της Sportday την Τρίτη και οι τρεις έπεσαν μέσα… to the point που λένε και στην Αγγλία. 

Τρεις τίτλοι, τρία θέματα… χατ τρικ εύστοχων προβλέψεων από Σπύρο Νάσιο και Δημήτρη Ζαχάρη. 

Πρώτη πρόβλεψη και πιο δύσκολη; Το ότι ο Κέβιν Ντε Μπρούινε θα σκόραρε πρώτος στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Etihad”. Ιδού η πρόβλεψη με υπογραφή Σπύρου Νάσιου, ιδού και το αποτέλεσμα:

Δεύτερη πρόβλεψη; Το ισόπαλο πρώτο ημίχρονο στην μονομαχία Γκουαρδιόλα – Σιμεόνε, πάλι με υπογραφή Σπύρου Νάσιου. Ιδού η πρόβλεψη, ιδού και το αποτέλεσμα: 

Τρίτη πρόβλεψη; Το διπλό και over 2.5 της Λίβερπουλ στο «Ντα Λουζ» με υπογραφή Δημήτρη Ζαχάρη με τον Σπύρο Νάσιο να προβλέπει και το διπλό από ημίχρονο! Ιδού η πρόβλεψη… ιδού και η παρέλαση της ομάδας του Κλοπ μέσα στην έδρα της Μπενφίκα: 

Ψάχνετε κι εσείς προτάσεις που μπορούν να σας δώσουν έμπνευση στο δρόμο προς το ταμείο; Οι tipsters του Sportday σας τις προσφέρουν καθημερινά! 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News