Στοίχημα: Θέλει βαθμούς με την Παρί η Στρασβούργο

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 29 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Παρασκευή σε όλους! Άλλος ένας μήνας φτάνει στο τέλος του, περιμένουμε τον τελευταίο της Άνοιξης και οδεύουμε σιγά σιγά προς το καλοκαιράκι! Στα δικά μας και στο στοιχηματικό κομμάτι, αφήνουμε πίσω μας τους ημιτελικούς αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και επιστρέφουμε και πάλι σε αγωνιστικές από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.  

Αρχή με Γαλλική Ligue1 και την αναμέτρηση Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν. Και μαθηματικά πρωταθλητές Γαλλίας αναδείχθηκαν οι Παριζιάνοι. Δεν έχουν κανένα κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την Στρασβούργο που μάχεται για την είσοδο στις θέσεις των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τις προνομιούχες θέσεις και το σημερινό παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό. Διαθέτει ισχυρή έδρα, αλλά απέναντι της έχει την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία.

Συνέχεια με Ισπανική La Liga όπου η Σεβίλλη φιλοξενεί την Κάντιθ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά. Οι φιλοξενούμενοι είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μόλις έναν πόντο μακριά και όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι κρίσιμα για την παραμονή τους. Λόγω κινήτρου της Κάντιθ θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Ολοκληρώνουμε τις πρώτες μας επιλογές με έναν άσο. Στο ματς Αννόβερο – Καρλσρούη για την Β΄ κατηγορία της Γερμανίας, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί, που με νίκη θα κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν αδιάφοροι.

20:00 Αννόβερο  – Καρλσρούη  1 (2.00)

22:00 Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν Χ (3.60)

22:00 Σεβίλλη – Κάντιθ  Χ ΗΜ. (2.10)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News