Στοίχημα: Τελευταία ευκαιρία για σεντόνι η Μάντσεστερ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες από Premier League και από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις 

Να περάσουμε τώρα να δούμε τις προτάσεις μας από τους άλλους δυο σημερινούς ημιτελικούς σε Europa και Conference League.

Ξεκίνημα με το ματς Λειψία – Ρέιντζερς για τους «4» του Europa League. Την πρώτη τους ήττα μετά τις 5 Φεβρουαρίου γνώρισαν οι γηπεδούχοι για την Bundesliga από την Ουνιόν Βερολίνου. Έτρεχαν ένα απίστευτο αήττητο σερί 17 αγώνων. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Αταλάντα, χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους με 0-2 στο Μπέργκαμο. Η Ρέιντζερς άφησε εκτός την Μπράγκα και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο, μετά τη εντός έδρας νίκη της με 3-1 και ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με τη νίκη των Πορτογάλων με 1-0. Οι Σκωτσέζοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ειδικά εκτός έδρας και θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο.

Φύγαμε για Ολλανδία και τα ημιτελικά του Conference League όπου η Φέγενορντ υποδέχεται την Μαρσέιγ, με τους Γάλλους να αποκλείουν τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αλλοπρόσαλλη ομάδα οι γηπεδούχοι, ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση και το διπλό θα είναι η επιλογή μας.

Τέλος σε εμβόλιμο ματς για την Αγγλική Premier League όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Τσέλσι θα στηρίξουμε τον άσο. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία των  «κόκκινων διαβόλων» για να πλησιάσουν και να διεκδικήσουν μια θέση στα εισιτήρια του Champions League. Εντελώς αδιάφορη η Τσέλσι, η οποία έχει εξασφαλίσει μια θέση για την επόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

22:00 Φέγενορντ – Μαρσέιγ 2 (3.20)

22:00 Λειψία – Ρέιντζερς 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.00)

22:00 Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι  1 (3.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News