Στοίχημα: Στο «κυνήγι» των γκολ στην La Liga

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής (20/5).

Ο τελικός του Champions League για τη Ρεάλ Μαδρίτης… συνεχίζεται και σήμερα. Η «βασίλισσα» υποδέχεται την Μπέτις στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αλλά καθώς το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο ο Κάρλο Αντσελότι προχωρά με τα πλάνα του για διαχείριση των παικτών του μην τυχών και υπάρξει κάτι απρόοπτο με κάποιον βασικό λίγες μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι (28/5).

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι ανταγωνιστική. Όποιοι κι αν παίξουν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Από τη μεριά της, η Μπέτις έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Europa League με την κατάκτηση του Copa del Rey και θα παραταχθεί στην ισπανική πρωτεύουσα… χαλαρή και χωρίς πίεση με στόχο να κάνει μια νίκη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Έτσι, εκτιμώ πως θα δούμε ανοικτό ματς και αξίζει το ρίσκο της επιλογής να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην διάρκεια του πρώτου μέρους που προσφέρεται σε τιμές άνω του 3,00.

Η Ράγιο Βαγεκάνο έχει τον πρώτο λόγο

Την ίδια ώρα μερικά χιλιόμετρα από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο «Εστάδιο δε Βαγέκας» η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται την Λεβάντε. Επίσης βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Η Ράγιο Βαγεκάνο έχει σωθεί, η Λεβάντε έχει υποβιβαστεί. Η Ράγιο, όμως, θέλει να γιορτάσει την παραμονή της με τον κόσμο της και μια νίκη. Η Λεβάντε σκέφτεται την επόμενη σεζόν και έχει 12 απουσίες. Δεν έκλεινε καν η αποστολή της ομάδας για το ματς και ο κόουτς Αλέσιο Λίσι κάλεσε παίκτες από τη β’ ομάδα.

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις La Liga Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο α’ ημίχρονο (3,50)

22:00 Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε La Liga 1 (1,85)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News