Στοίχημα: Στο χέρι της Λος Άντζελες Γκάλαξι

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (18/6).

Το MLS βρίσκεται σε πλήρη δράση και προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις και ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Τα μεσάνυχτα, η Λος Άντζελες Γκάλαξι υποδέχεται στο Κάρσον τους Πόρτλαντ Τίμπερς. Η Γκάλαξι προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις με 3-1 επί της Λος Άντζελες FC για το Κύπελλο των ΗΠΑ και η άλλη με 4-1 επί της Όστιν. Αμφότερες ήταν εντός έδρας, οπότε, αυτά τα αποτελέσματα δίνουν και μια ιδέα για την ικανότητά της ως γηπεδούχος.

Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως το ματς έχει και ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για την Γκάλαξι που προσπαθεί να εδραιωθεί στην πρώτη επτάδα της κατάταξης της δυτικής περιφέρειας της λίγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Οι Πόρτλαντ Τίμπερς, από τη μεριά τους, δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή. Έχουν υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες και μετρούν μονάχα μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους. Η άμυνά τους είναι ιδιαίτερα ευάλωτη, ενώ θα αναγκαστούν να ρισκάρουν αν θέλουν το τρίποντο προκειμένου να βελτιώσουν την θέση τους στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ.

Οπότε κατευθύνομαι στην επιλογή του άσου που προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1,70.

Ανοιχτό το Σιάτλ Σάουντερς-Λος Άντζελες FC

Νωρίτερα, παίζει η άλλη ομάδα της Πόλης των Αγγέλων, η Λος Άντζελες FC. Επισκέπτεται τους Σιάτλ Σάουντερς σε μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Αυτή την περίοδο πρόκειται για δύο από τα καλύτερα συγκροτήματα στις ΗΠΑ. Με την επιθετική προσέγγιση που έχουν περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ.

22:00 Σιάτλ Σάουντερς-Λος Άντζελες FC MLS Over 2,5 (1,72)

00:00 Λος Άντζελες Γκάλαξι-Πόρτλαντ Τίμπερς MLS 1 (1,70)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News