Στοίχημα: Σε πρώιμο στάδιο ο Ολυμπιακός

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 27 Ιουνίου 

Γεια και χαρά σε όλους και Καλή εβδομάδα! Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς διακοπών, με τη ζέστη όμως να είναι κάποιες στιγμές αφόρητη.

Αρχίζουμε τις επιλογές μας από το τρίτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Αυστρία με αντίπαλο την Πολωνική Κρακόβια. Μια νίκη και μια ήττα έχουν οι ερυθρόλευκοι, που δείχνουν ακόμα ανέτοιμοι. Τρίτο φιλικό και για την Κρακόβια, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία της, έχοντας δυο νίκες. Δοκιμάζει πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς και τα πρώτα φιλικά δεν είναι σίγουρα άξια συμπερασμάτων. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στη Σουηδική Allsvenskan και στην αναμέτρηση Σίριους – Γκέτεμποργκ θα ποντάρουμε και πάλι στην ισοπαλία. Ισόβαθμες στη μέση της βαθμολογίας οι δυο αντίπαλοι και ίσως ο ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός και για τους δυο.

Η Κάλμαρ υποδέχεται την Βάρναμο και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Αν και η Κάλμαρ είναι σε υψηλότερη βαθμολογική θέση και αγωνίζεται στην έδρα της, η Βάρναμο προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ολοκληρώνουμε την τετράδα μας με το διπλό στο ματς της Ιρλανδικής Premier όπου η Σεντ Πάτρικς φιλοξενεί την πρωτοπόρο και φαβορί για τον τίτλο Σάμροκ Ρόβερς.  

19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ Χ

20:00 ΣΙΡΙΟΥΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ Χ (3.40)

20:00 ΚΑΛΜΑΡ – ΒΑΡΝΑΜΟ Χ ΗΜ. (2.05)

21:45 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΑΜΡΟΚ Ρ. 2 (1.85)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News