Στοίχημα: Σε φόρμα η Νορβηγία

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Πέμπτης (9/6).

Η Νορβηγία υποδέχεται στο Όσλο την Σλοβενία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του UEFA Nations League. Η ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν έχει μπει δυνατά στον θεσμό και μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ξεπέρασε με 1-0 τη Σερβία και στη συνέχεια επιβλήθηκε με 2-1 της Σουηδίας. Απόψε αναζητά την 3η νίκη της και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρώτης θέση τους γκρουπ που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία.

Η Νορβηγία εδώ και καιρό δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά της και τί θέλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Μετράει τέσσερις σερί νίκες. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως βοηθάει το γεγονός πως είναι φορμαρισμένοι παίκτες – κλειδιά όπως ο Χάαλαντ, ο Σόρλοθ, ο Μπέργκε κι ο Όντεγκααρντ.

Η Σλοβενία, από τη μεριά της, προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Στα ματς με τη Σουηδία (ήττα με 2-0) και τη Σερβία (ήττα με 4-1) δέχθηκε έξι γκολ και θα μπορούσε να… μετρήσει περισσότερα. Η άμυνά της έχει σημαντικά κενά και δεν είναι εύκολο να διορθωθούν, σε σημείο που ούτε καν ο κίπερ Γιάν Όμπλακ δεν μπορεί να τη… γλιτώσει. Οπότε η επιλογή μου είναι ο άσος από ημίχρονο, ενώ αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα να σκοράρει ο Χάαλαντ.

21:45 Νορβηγία-Σλοβενία UEFA Nations League 1/1 (2,05)

21:45 Νορβηγία-Σλοβενία UEFA Nations League Χάαλαντ να σκοράρει οποτεδήποτε (1,66)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News