Στοίχημα: Σάο Πάολο και Παλμέιρας, να σκοράρουν κι οι δύο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (20/6).

Τα ξημερώματα της Τρίτης (02:00) διεξάγεται το μεγάλο ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A της Βραζιλίας, το ντέρμπι Σάο Πάολο-Παλμέιρας. Πρόκειται για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και αν μη τι άλλο το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό.

Η Σάο Πάολο θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος Παλμέιρας με το τρίποντο θα…ξεφύγει από την Κορίνθιανς με τρεις βαθμούς.

Οπότε περιμένω από τις δύο ομάδες να πάρουν ρίσκα. Η Σάο Πάολο θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, παίζει ανοικτά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Να σημειώσουμε πως τρία από τα τελευταία πέντε (και τέσσερα στα τελευταία επτά) ματς της Σάο Πάολο ολοκληρώθηκαν με goal/goal αποτελέσματα, ενώ τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της Παλμέιρας είχαν Over 2,5 αποτελέσματα. Με το goal/goal να προσφέρεται στο 1,95 εκτιμώ πως η επιλογή έχει αξία.

Goal/goal και στην Αργεντινή

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, στο μεταξύ, η Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Ντεφένσα ι Χουστίσια. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει καλή αρχή στον θεσμό και πιέζονται για να πάρουν τη νίκη. Διαθέτουν παίκτες με ταλέντο στην επίθεση, τη στιγμή που οι άμυνές τους είναι ευάλωτες. Υπό αυτό το πρίσμα κι εδώ επιλέγω το goal/goal.

22:30 Γοδόι Κρουζ-Ντεφένσα ι Χουστίσια Liga Profesional Αργεντινής G/G (1,80)

02:00 Σάο Πάολο-Παλμέιρας Serie A Βραζιλίας G/G (1,95)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News