Στοίχημα: Ρεν-Μαρσέιγ, ρέστα για το Champions League

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (14/5).

Φουλ δράση στην Ligue 1 με το ματς Ρεν-Μαρσέιγ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο (22:00). Η Ρεν μετά την ήττα της από τη Ναντ έχει χάσει πολύ έδαφος στην προσπάθειά της να βγει στο Champions League της επόμενης σεζόν. Πλέον, δεν εξαρτάται μονάχα από την ίδια. Σε κάθε περίπτωση θα παίξει τα ρέστα της.

Η Μαρσέιγ, από τη μεριά της, έχει… αβάντζο τρεις πόντους από τη Μονακό που την καταδιώκει. Ωστόσο, είναι δυνατή εκτός έδρας (έχει μαζέψει 39 βαθμούς) και σίγουρα στις τάξεις της βλέπουν το ματς ως μια ευκαιρία, είτε για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο από αυτή την αγωνιστική, είτε να πάνε με καλύτερες πιθανότητες στην επόμενη που είναι και η τελευταία.

Με δεδομένο, δε, πως η Μαρσέιγ όπου και να παίζει με όποιον και να παίζει είναι επιθετική, περιμένω ανοιχτό ματς γιατί η Ρεν πρέπει να ρισκάρει. Σε αυτό το πλαίσιο εκτιμώ πως έχει αξία η επιλογή του goal/goal σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Ποντάρισμα στη φόρμα της Μονακό

Η Μονακό, κυνηγά κι εκείνη την έξοδο στο Champions League. Θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να πάρει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και πηγαίνει από νίκη σε νίκη – μετράει οκτώ συνεχόμενες επιτυχίες στην Ligue 1. Σαφώς ανώτερη ποιοτικά από την Μπρεστ, το θέμα είναι να μην λυγίσει και έως τώρα έχει δείξει πως μπόρει να διαχειριστεί και την πίεση.

Οπότε περιμένω να κάνει και ένατη νίκη στη σειρά κόντρα στην Μπρεστ, η οποία είναι… χαλαρή και βαθμολογικά αδιάφορη. Με τον άσο να προσφέρεται χαμηλά, υπάρχει λογική στην επιλογή του άσου από ημίχρονο.

22:00 Ρεν-Μαρσέιγ Ligue 1 G/G και Over 2,5 (2,05)

22:00 Μονακό-Μπρεστ Ligue 1 1/1 (1,80)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News