Στοίχημα: Πρώτος σκόρερ ο Σαλάχ στο ντέρμπι της Premier League

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής του Πάσχα 24 Απριλίου 

Χρόνια Πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Εύχομαι υγεία, αγάπη, τύχη και χρήματα στην τσέπη μας και φυσικά το μεγαλύτερο αγαθό όλων, την Ειρήνη που συνδυάζεται με την Ελευθερία! Αν σας βρίσκω στο οικογενειακό τραπέζι με το παραδοσιακό σουβλιστό αρνί, καλή όρεξη και προσοχή σε όσους προέρχονται από πολυήμερη νηστεία … Εμείς εδώ στις επάλξεις, αναλύουμε, προτείνουμε και περιμένουμε να οδηγηθούμε στο πολυπόθητο ταμείο!

Ξεκίνημα με το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Γουέστ Χαμ για την αγγλική Premier League.  Οι Μπλε είναι μια ανάσα από την κατάκτηση μιας θέσης στο επόμενο Champions League. Προέρχονται από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία προνομιούχο θέση, δεν έχουν νίκη στα δυο τελευταία ματς, ωστόσο έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League, που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος. Επικίνδυνη ομάδα η Γουέστ Χαμ και επιλογή μας η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Συνέχεια και πάλι με άλλο ένα αγγλικό ντέρμπι, αυτή τη φορά στο Μερσεϊσάιντ όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Έβερτον. Οι ρεντς κυνηγούν την Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη του τίτλου, ενώ η Έβερτον προσπαθεί για την παραμονή της. Μεγάλο φαβορί είναι η Λίβερπουλ, αλλά ο άσος δεν έχει αξία. Θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε στον Σαλάχ ως πρώτο σκόρερ στην αναμέτρηση.

Φύγαμε για Ιταλία και ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, με την Λάτσιο να φιλοξενεί την Μίλαν. Οι Λατσιάλι είναι από τις καλύτερες ομάδες στα εντός έδρας ματς στην κατηγορία και μάχονται για μια θέση στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι «ροσονέρι» είδαν την συμπολίτισσα Ίντερ να τους ξεπερνά στη βαθμολογία και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Λόγω έδρας θα πάμε με τον άσο.

Στην Bundesliga η Χέρτα υποδέχεται την Στουτγάρδη και θα στηριχθούμε στην ισοπαλία. Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς είναι καθοριστικό και αν και η Στουτγάρδη έχει μόλις μια εκτός έδρας νίκη, είναι σίγουρο πως δεν θα καταθέσει τα όπλα και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

16:00 Τσέλσι – Γουέστ Χαμ  Χ ΗΜ. (2.37)

18:30 Λίβερπουλ – Έβερτον  ΣΑΛΑΧ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ (3.75)

18:30 Χέρτα – Στουτγάρδη  Χ (3.30)

21:45 Λάτσιο – Μίλαν  1 (2.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News