Στοίχημα: Πρώτη νίκη για την Αγγλία κόντρα στην Ιταλία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 11 Ιουνίου 

Γεια και χαρά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αύριο είναι ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής ομάδας απέναντι στο Κόσοβο, όπου με νίκη θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο μας. Στο σημερινό κουπόνι συνεχίζεται το Nations League, αλλά έχουμε και το πρώτο ματς ανάμεσα στην Βέροια και την Λαμία για να δούμε ποια ομάδα από τις δυο θα αγωνίζεται του χρόνου στη Super League1. Κάπως έτσι θα ξεκινήσουμε και τις προτάσεις μας. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Λεβαδειακό και να πάρουν το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια. Η Λαμία τερμάτισε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και τωρα βρίσκεται σε αυτή την επίπονη διαδικασία. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο έμπειροι, αλλά στην έδρα της η Βέροια θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στο ντέρμπι του Nations League η Αγγλία φιλοξενεί στο Μολινό την Ιταλία. Μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα από την Ουγγαρία, η Αγγλία έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γερμανίας και παραμένει ζωντανή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Εκεί βρίσκεται η Ιταλία, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι θέλουν μια νίκη επί των πρωτοπόρων και μπορούν να τα καταφέρουν. Θα εμπιστευτούμε τον άσο.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ουγγαρία υποδέχεται την Γερμανία. Οι Ούγγροι είναι στη 2η θέση, με μια νίκη και μια ήττα. Οι Γερμανοί δεν έχουν νικήσει, αλλά και δεν έχουν χάσει, καθώς προέρχονται από δυο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι νίκησαν τους Άγγλους εντός, ενώ τα πάντσερ δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος στην αναμέτρηση Ουαλία – Βέλγιο το διπλό δίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα το στηρίξουμε.

18:45 ΒΕΡΟΙΑ – ΛΑΜΙΑ Χ (3.10)

21:45 ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 1 (2.00)

21:45 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ ΗΜ. (2.40)

21:45 ΟΥΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 2 (1.80)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News