Στοίχημα: Προβάδισμα η Οσέρ στα Play off της Ligue 2

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τα Play off ανόδου σε Γαλλία και Σκωτία 

Φύγαμε τώρα για τις δεύτερες επιλογές της ημέρας και αρχίζουμε από την ημιτελική αναμέτρηση Οσέρ – Σοσό για τα Play off ανόδου της Γαλλικής Ligue2. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και περίμεναν τον αντίπαλο τους, που ήταν ο νικητής από το ζευγάρι Σοσό – Παρίσι. Η Οσέρ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια είναι αήττητη, έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Σοσό πήρε την πρόκριση, μετά από ένα δραματικό προημιτελικό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Παρίσι, η οποία έχασε και δυο πέναλτι. Τελικά η Σοσό πέτυχε δυο τέρματα και πήρε την πρόκριση. Το πλεονέκτημα ανήκει λόγω έδρας στην Οσέρ, ενώ να πούμε πως ο νικητής θα παίξει με την Μετς, που τερμάτισε στην θέση των μπαράζ στην Ligue1 για να δούμε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Επιλογή μας ο άσος.

Πάμε τώρα στα Play off ανόδου στην Σκωτία, όπου κοντράρονται η Ινβερνές και η Σεντ Τζόνστον. Είναι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Η Ινβερνές έχει αποκλείσει δυο ομάδες για να βρεθεί στον τελικό. Η Σεντ Τζόνστον περίμενε, καθώς είχε τερματίσει στη θέση των μπαράζ στην  Premiership. Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Τέλος στο ματς της Ισπανικής Segunda Division ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Λούγκο θα πάμε και εδώ με την ισοπαλία. Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τις δυο ομάδες να είναι αδιάφορες και χωρίς κίνητρο.  

21:30 Οσέρ – Σοσό 1 (2.15)

21:45 Ινβερνές – Σεντ Τζόνστον Χ (3.00)

22:00 Σαραγόσα – Λούγκο Χ (3.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News